Garantie en ServiceGame Computer

Alle Game Now PC's zijn standaard uitgerust met 2 jaar garantie. Als er dus een probleem ontstaat dan kan u de computer opsturen of brengen en kosteloos bij ons laten repareren. Alle defecte onderdelen worden zonder extra kosten gerepareerd. Dus u ontvangt altijd in 2 jaar tijd een goed werkende Game PC terug. Bij deze garantie worden de verzendkosten door ons vergoed.Wettelijke garantie

Voor alle andere artikelen die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dien te functioneren. Als dit bij een product niet het geval is kan u dit via ons oplossen en wij proberen direct voor passen oplossing te zorgen. Dit wordt wel per product bekeken.Wat is mijn garantiebewijs van mijn artikel?

Bij GameNowPC.nl is de garantiebewijs de factuur. De factuur ontvangt u altijd via de e-mail en u kan deze ook altijd terug vinden op onze site onder uw eigen account. Wij adviseren ook altijd een exemplaar van de factuur uit te printen.Niet tevreden over uw product?

Bent u niet tevreden over uw aankoop. Dat vinden wij heel vervelend. Neem direct contact met ons op en wij zullen er alles aan te doen om het goed te krijgen. U mag dit verwachten van ons.Herroepingsrecht

Uiteraard kun je ook gebruik maken van je Herroepingsrecht. Lees hier meer over het herroepingsrecht.Contact informatie:

E-mail: Support@gamenowpc.nl (Wij proberen u binnen werktijden in 1 uur uw mail te beantwoorden)
Telefoon: 0522-851329 (Bereikbaar op Ma t/m vrij 11:00 - 22:00 uur Za en Zo 13:00 - 20:00 uur)