Microsoft Office 2013 Home & Student Bekijk groter

Microsoft Office 2013 Home & Student

Direct Leverbaar

> Binnen 12 uur in uw e-mail geleverd. 
> Versie: Download
> Instructies: Activeren klik hier

Meer details

€ 49,95 incl. BTW

Meer informatie

Product kenmerken
Word

Creëer en deel professionele documenten met state-of-the-art hulpprogramma''s voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word.

Excel

Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuïtieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten.

PowerPoint

Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeën creëren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. Hiërarchische opmerkingen naast je dia''s helpen je de feedback in je presentaties op te nemen.

OneNote

Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeën, webpagina''s, foto''s en zelfs audio en video allemaal op één plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken.

Je eigen materiaal, wanneer en waar dan ook

Meld je aan bij Office 2016 en gebruik OneDrive voor gemakkelijke toegang tot je recente documenten op elk gewenst apparaat met naadloze integratie.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Microsoft Office 2013 Home & Student

Microsoft Office 2013 Home & Student

> Binnen 12 uur in uw e-mail geleverd. 
> Versie: Download
> Instructies: Activeren klik hier